Hej alla fina! Idag visar jag “Monika”89# mina vackra gladioler tillsammans med ett färgbudskap!

0

Visst är de vackra? Jag brukar alltid välja färg själv men denna gång gick det inte att se vad det skulle bli för färg så jag lät buketten överraska mig! Ett bra val-så vackra!

Färgen Magenta/cerise eller vad man nu kallar den talar också sitt egna språk; Karismans egna färg! Färgen lyser livsglädje, magnetism, självsäkerhet! Färgen är verkligen den mest karismatiska som ofta matchar den som väljer just denna färg!

Färgen är magisk och ger energi till användaren. Så är du lite låg i energi -slå till på något i denna vackra färg och njut!

Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 16-18.00, telefon; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Nästa gång jag skriver nåt så är det nyckelpigan som är i fokus. Njut av dagen/kram från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke