Trevlig helg! Idag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se kl: 11-12 samt 16-17.00.

0

Jag antar vi är fler som är glada åt att vi i stora delar haft några soliga och sköna dagar. Jag inser själv hur mycket mer tacksam jag blivit över några soliga efter ett regnigt Juli. Helt underbart! Jag njuter och hoppas du också gör det?

Idag blir det även lite mysigt umgänge med mina småtjejer och mina barn, livets lyx!

Håll utkik här i de närmaste dagarna då jag också kommer med någon form av budskap.

Idag lördag på plats 11-12 samt 16-17, imorgon söndag 10-12 samt 16-19.00, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika!

Och du; njut av helgen! <3

Bild; min privata.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke