Hej alla fina! Idag delar jag “Monika” 89#/Tarotguiderna.se med mig av en bild från min miljö. Önskar alla läsare och kunder en fin vecka!

0

Älskar ögonblicksbilder, spontana och oplanerade. Tog denna häromdagen när det åtminstone var regnfritt. Ser ju lite ut som en målning. Vi har så mycket vackert runt oss om vi bara tar oss tid att “se”.

Idag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 10-13 samt 17-19.00, telefon; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och du; ha en underbar vecka! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke