Hej alla fina! Idag delar jag denna fina bild jag “Monika” 89# har tagit! Hoppar in en extratimme kl 10.00 idag på Tarotguiderna.

0

Tog denna somriga bild i går. Bilden mer somrig än vädret 🙂 Men det är inte fel att fånga upp det som är vackert eller påminner om det vi vill ha.

Idag lördag hoppar jag “Monika” 89# in på Tarotguiderna.se kl 10-12 samt 16-18.00, imorgon söndag 16-20.00. Telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; ha en underbar helg!

Kram/ “Monika”

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke