Kortet för veckan som kommer “Healing”från mig “Monika” 89#/Tarotguiderna.se

0

Hoppas ni har det bra i “sommarsverige” eller var ni än befinner er. Själv har jag efter ett ganska tufft halvår äntligen börjat sakta ner, var tvungen och dra i nödbromsen för att gå tillbaka till det normala. Därav mitt val av kort; “Healing”.

Kortet passar i det stora hela i livet, att hitta en balans och inte låta stressen växa utan att rensa upp och andas mellan varven.

Kortet kommer ofta när livet rullat på för fort, när man glömt bort sig själv. Så har du haft det hektiskt, ställt upp för alla andra men glömt bort dig själv så är nu rätt tid att återställa balansen. Vad mår du bra av? Vad får du själv energi av? Själv valde jag att återuppta meditationen. Reflektera över tiden som varit, bygga upp mig själv och ge mig själv samma näring jag tillfört andra. Kortet uppmanar också att göra saker som jordar oss. Det kan vara meditation, promenader, baka, syssla med en hobby och bara koppla bort sus och dus som du har eller haft runt dig. Lyssnar vi på kroppen och sinnet så är det en bra garanti för att inte bli utmattade.

Kortet uppmanar också att sluta fred med gamla rädslor, värderingar eller gammalt groll. Dessa saker ska inte längre uppta vårt sinne. Nu är det dags att bygga en ny grund som är mer stabil.

Ibland kommer kortet för att man ska just släppa allt gammalt groll, osämja, värderingar som inte längre tillför nåt positivt. Så vad du än gör; gör det med balans. Lyssna inåt och känn vad som är viktigt för att du ska leva och fungera-plocka in mer av det!

Vi fyller ofta semestern med så mycket aktiviteter att det inte blir nån vila och reflektion. Så njut mer av resten av sommaren och det som ger dig bränsle!

Idag Måndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl; 11-13 samt 17-19.00, Onsdag 10-13 samt 16-19.00, telefon: 093929-59 välj 89# så kommer du direkt till mig!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke