Hej alla fina! Idag finns jag “Monika”89# på plats på Tarotguiderna.se kl 11-13 samt 16-19.00.

0

Hoppas ni har det bra? De flesta är väl mitt i semestertider med allt vad det kan innebära:) Själv jobbar jag bara i dag och på söndag 16-19.00, ledig övriga dagar i denna vecka. Veckans uppmaning ” Ta/ge-ladda och fyll på med både ljus och energi! Eventuellt kommer blogg eller budskap i slutet på veckan eller början på nästa vecka, så håll utkik!

Idag är jag Monika 89# på plats fram till 13.00 samt 16-19.00, Telefonnummer; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ha en underbar dag! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke