Hoppas helgen varit bra? Idag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se kl: 16-19.00.

0

Verkar som att det ska bli riktigt varmt idag, i alla fall i min stad i mellansverige. Idag blir det inget blogginlägg eller budskap här men håll utkik i nästa vecka. Dock oklart vilken dag då jag har små liv som ska fira födelsedagar mm. Men önskar dig en toppendag och kommande vecka!

Idag är jag på plats på telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”. På numret kl: 16-19.00 och Måndag 11-13 samt 17-19.00.

Njut och ta hand om dig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke