“Kung i Bägare” är Tarotkortet som gäller för veckan från mig/ Monika89#/Tarotguiderna.se

0

Just nu har jag ingen fast dag i veckan som jag bloggar utan blir när orken tillåter. Just nu har jag extrastort behov att ladda mig själv med energi. Men idag valde jag i vilket fall som helst Tarotkortet “Kung i bägare”.

Detta kort kan stå för en man som är charmig, känslosam och ofta lätt till sinnet i alla fall utåt sett. Ofta är det en känslomässigt eller till åren mogen man som är omtänksam och som bryr sig om sina medmänniskor, kanske t om för mycket i bland. Dessa egenskaper kan så klart gälla en kvinna också men då beror det på eventuellt kringliggande kort. Bägarkungen är ofta en kreativ själ som gillar kreativa saker så som konst, hantverk, musik, kultur, litteratur eller varför inte att snickra?

Helt allmänt för dig så betyder kortet att du nu blir mer känslomässigt stabil eller klar med ett beslut. Kortet kan också tyda på att du har en sådan person kring dig som är välvilligt inställd till dig eller vill hjälpa dig på något vis. Har du en fråga kring en lösning så kan detta kort ge svar om att kreativitet kan behövas eller att ta hjälp av en person med dessa egenskaper.

I kärlek så har vi en i denna man en riktigt uppvaktande charmör som du kan ha långa fina samtal med, en äkta romantiker!

Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl 17-19 och Torsdag 11-13 samt 17-19.00. Telefonummer: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ta hand om dig och njut av sommaren! Mvh/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke