Budskap För kommande vecka från mig “Monika ” 89#/ Tarotguiderna.se.

0

I dag har jag dragit Riddare i bägare:

Riddare i bägare handlat om en känslosam person som visar känslor och uppvaktar! Här är det ingen tvivel om vad personen har på agendan!

Här talar vi verkligen om den klassiska bilden på Prinsen och hans springare!

Kortet beskriver en känslomänniska enda ut i fingerspetsarna. Men vetskap om det kan eftertanke behövas innan beslut och att inte agera förhastat och låta känslorna styra allt. Logiken bör också få plats annars blir vi lätt för naiva. Riddare i bägare är ofta väldigt kreativa både fysiskt och psykiskt.

När det handlar om kärlek så är det ofta en impulsiv, känslosam och drivande man bakom detta kortet.

I livet i övrigt eller beslut så gäller det att hitta balansen kring när du ska agera efter känsla och när förnuftet måste få vara med.

Men vid frågor om din kreativitet så visar detta kort att köra efter din dröm och sätt upp ett mål att styra mot!

Så i nu gäller det att låta både hjärta och huvud vara med!

Har du träffat en riddare i bägare och behöver råd? Eller frågor om nåt annat så finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se idag måndag kl: 11-13 och 17 till 19, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och; ha en toppenvecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke