Dagens budskap; “Följa flödet” från mig “Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Idag torsdag tillgänglig 17-19.00.

0

Jisses vilken värme vi har! Gjorde mentala kopplingar just till detta kort. I värmen får vissa saker ligga och gro i väntan på orken eller i övrigt rätt tillfälle. För det är just så jag väljer att tolka detta kort. Även om man inte känner att det finns ett flöde så gör det faktiskt det. Det händer alltis processer i vårt sinne. I Bland ska de lagras, vändas och blötas innan de tar sin fullständiga form-men det gör saker och ting, förr eller senare.

Kortet talar om att din kreativitet kanske är på sparlåga eller bara på vänt men att det sker saker under ytan som kommer att ge en helhet som gör att du nu har svar på frågor eller en plan på hur du ska gå tillväga i en viss situation.

I relationer handlar det om att låta saker ske i den takt som de är avsedda att ske, inte forcera eller förändra nåt innan exakt rätt tid är inne. Det kommer du att känna då, allt går lättare och du kan styra upp vad som är viktigt för dig eller kanske bara kommunicera din relation med partnern? Hur som, allt kommer ske i exakt rätt ordning!

Idag torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotgiderna.se kl: 17-19.00, Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Njut av veckan och kramar från mig/ Monika 89#!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke