Dagens kort från mig/ Monika 89#/ Tarotguiderna.se. “Solen”. Idag fredag är jag på plats 12-13 samt 16-19.00.

0

Valde kortet “Solen” då det för många är skolavslutning. Tror det väcker minnen hos oss alla:) Kortet kan stå för att lämna något bakom sig-att kunna se fram emot nåt nytt. Så kortet är verkligen på rätt plats och dag.

Solen kan vid enklare frågor stå för jag i en frågeställning men också att man lämnar något bakom sig för att starta ett nytt kapitel.

Solen står för omtanke och gemenskap och är över lag ett väldigt positivt kort. Och nu är väl den bästa tiden för att se framåt med positiva mål!!!

Idag fredag finns jag på telefon kl: 12-13 samt 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika” 89#.

Fira eller inte-ha en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke