Budskap ” De Älskande” Tarot från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se.

0

Idag valde jag “de älskande”-valde är rätt ord för kortet kan förutom kärlek också stå för just val. Kan vara val i kärlek, val på andra plan i livet som görs i kärlekens tecken. Val som är för ditt högsta bästa även om hjärta eller hjärna inte alltid vill ta just det valet. De älskande står också för att fördjupa en befintlig relation.

Kortet står också för relationer, närhet, samarbete och omtanke kring personer i din närhet. Ofta handlar kortet om umgänge med nära och kära i olika former. Du vet själv bäst vad du behöver översätta kortet till /för situation! Och behöver du fördjupning i din fråga så slå mig en signal!

Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 11-12 samt 17-19.00, Torsdag 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig.

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke