I dag vill jag “Monika”89# bara önska alla kunder och läsare en underbar Nationaldag!

0

Idag verkar vädret tycka att nu är det dags för Sverige att fira! Det blir inga större firanden för mig men lite god mat och umgänge räcker långt!

Jobbar inte idag men imorgon Onsdag finns jag tillgänglig på Tarotguiderna.se klockan; 10-12 samt 17-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika!

Ha en underbar Nationaldag i stort som smått! / Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke