Hej alla fina! Idag Måndag finns jag “Monika” 89# på plats 11-13 samt 17-19.00.

0

Nu verkar vi verkligen kommit till sommarveckan/vädret-så underbart! För att tala med mig så ringer du; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig”

Jag ska försöka ta vara på dagsljuset och njuta av dagen. man vet aldrig vad vädrets makter levererar en annan dag! Kommer också med ett budskap nån av dagarna to-söndag, så håll utkik!

Ta hand om dig och njut av dagen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke