Idag fredag dundrar “Riddare i svärd in på scenen. Litet budskap från mig “Monika” 89#. På plats 10-13.00.

0

Jisses vilken fart och action! Det är vad detta kort utlovar-finns ingen riddare som smyger fram, denna är i full action!

Detta kort förmedlar att saker kanske går lite för fort eller hårt fram, att man kan behöva lugna ner känslorna och ta ett steg tillbaka innan man stormar vidare i t ex en situation eller kamp. Kortet kan också dyka upp när du för kampen för rättvisa för dig eller nån annan. Och i vardaglig betydelse så har man just nu mycket uppslag och kreativa upptåg, mer eller mindre övertänkta.

För att hitta ett bra flöde, jorda dig och ditt sinne, tänk igenom innan du verkställer en impulsbaserad plan.

Kortet kan i sig också innebära att saker tar en ny vändning efter en kamp så vänder det med stormsteg och går framåt. Och i kärlek står kortet för impulser och snabba händelser- här gäller det att balansera! Och när detta kort står för en man du har en relation med så handlar det ofta om “den manliga formens drama queen”!

Vad du än gör så njut av helgen! Mig når du idag fredag 10-13.00, söndag 16-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika” 89# på Tarotguiderna.se!

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke