Hej alla fina! Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 16-19.00.

0

Delar med mig en bild på mina pioner, så vackra! Önskar de kunde blomma året runt! Idag onsdag vill jag bara säga att jag finns på telefon : 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”! I morgon torsdag är jag på plats 17-19.00. Priser, presentation mm finns på hemsidan. Och du- njut av dagen!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke