Vart styr du ditt mål idag? Idag Torsdag finns jag Monika 89# på plats 11-13.00 och 17-19.00.

0

Tycker bilden på järnvägsspåret kan symbolisera mål. Vart är jag på väg? Ska jag fortsätta på samma räls eller väg, eller törs jag ta en avstickare? Det är då det händer grejer-när vi utmanar oss själva. Målet kan vara det samma men vi ser framför oss att olika vägar kan leda oss just dit! Så sätt dit mål och våga byta väg kan vara ett framgångskoncept lika väl som att dyka rakt på målet. Allt efter förutsättningarna just då!

Idag finns jag “Monika” 89# På Tarotguiderna.se kl: 11-13 samt 17-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke