Hej alla fina! Idag onsdag finns jag “Monika” 89# på plats kl:16-19.00.

0

Denna vecka jobbar jag inte så mycket men idag finns jag på plats och imorgon torsdag 17-19, övrig tid se schema/Tarotguiderna.se/Monika 89#.

Veckan verkar fått lite bakslag kring vädret men verkar vara ytterst tillfälligt som tur är. I dag är verkligen en dag för att vara hemma, pyssla, jobba eller varför inte bara vara? Hur som helst så önskar jag dig en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke