“Åtta i stavar” det är ett kort i kommunikationens tecken. Idag budskap och jobba 17-19.00

0

Åtta i stavar är ett av de starkaste kommunikationskorten. Detta kort kan visa att man har en kommunikation med någon eller blir kontaktad av någon antingen via mail, telefon, messenger, sms eller i verkligheten.

Kortet visar också på ett lyckligt slut efter en tids kommunikation kring något som är av vikt för dig. Nu kommer äntligen positiva besked eller lösningar!

Idag torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00. Imorgon fredag 11-13.00. Tel:0939-2959, välj 89# för att komma direkt till mig/Monika.

Ha en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke