Hej alla fina! Idag onsdag delar jag “Monika” med mig av min bild från min boendemiljö. Finns på plats 16-18.00

0

Hoppas du också fått märka av vårens ankomst? Hos mig skiner solen och värmer kropp och sinne! Katten på bordet (mitt arbetsfält) som vanligt när jag är på plats. Idag onsdag finns jag ” Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 16-18.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och du; njut av dagen! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke