Medialt arbete-vad innebär det? Kom in så ska jag försöka förklara! Förklaring <3skillnaderna.

0

Medialt arbete verkar vara ett lite luddigt begrepp…vad innebär medialt arbete?

Idag talar vi om medialt arbete och vad det innebär verkar variera från person till person… men vad innebär de olika förmågorna? Om jag utgår från medium så är det en person som talar med andra sidan, tar kontakt. Det är huvuduppgiften. Sen finns det medium som även siar i framtid-dock ej alla. Det finns medium som siar och fjärrskådar men det är individuellt. Alltså är det inte så att man som medium per automatik spår eller svarar på framtidsfrågor mer än vissa som anses viktigare än andra, det är dock inte upp till oss-utan det avgör de vi kommunicerar med, alltså guider och andra sidan.

Det finns medium som även är sierskor och spår framtid. Sen finns det sierskor som inte är medium-de har alltså inte en kontakt med andra sidan för att föra vidare information. Sen finns sierskor som enbart har god intuition och siar via den eller något hjälpmedel. Men det finns också sierskor som är medium samt fler kvalifikationer. Ja, ni hör vilka variationer det finns. Men jag tycker det är viktigt att informera om skillnaderna då det inte är lätt att veta vad som är vad. “Oinvigda” hör oftast medialt arbete men det jag försöker säga är att det kan variera vad man menar med det. Att vara medial är inte per automatik detsamma som att var medium. Många använder det ordet om att de kan känna saker= ha god intuition.

Idag finns ännu en variant som jag kallar andlig rådgivare eller själavårdare. Denna grupp behöver inte vara medium, kan dock vara det men medium har oftast mer fokus på just kontakten med andra sidan-inte på att förklara varför jag får t ex ett nej från andevärlden eller mina guider utifrån en frågeställning om t ex jag ska byta jobb eller inte, då kan man få ett kortare svar som förklaring som att; det är ej rätt tid-kommer bättre erbjudanden. Sen är det som ni förstår stora variationer men de flesta medium väljer att hålla sig till en riktlinje- som t ex andlig vägledning med kontakt med andra sidan. Inget av variationerna är ristade i sten-det är därför jag tycker det är viktigt att försöka förmedla skillnaderna. Vill ta ett exempel varför jag tycker det är viktigt att förmedla skillnaden: I min presentation på Tarotguiderna står det att jag söker djur. Ja, det gör jag men jag vill inte söka saker. Jag tror man per automatik tror att om jag söker djur så söker jag även saker. Nej, jag vill inte söka saker, det tar oerhört mycket energi, särskilt om man inte kan få fram exakt när man såg saken sist eller om jag inte sett en bild osv. Jag vill lägga min energi på uppgifter jag är avsedd för-andlig vägledning som medium. Kontakten med andra sidan och siandet är i prioritet hos mig då det går mer hand i hand med mitt yrke. Mina guider ska inte användas för att söka saker men OM det finns undantag så meddelar de mig det direkt. Varför jag väljer att söka djur är att det känns viktigt att hjälpa oroliga djurägare i sitt sökande efter sin lilla älskling och djur har en annan energi när man söker jämfört med saker utan hjärta.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke