Hej alla fina! Idag tisdag hoppar jag Monika 89# in på Tarotguiderna.se kl: 18-19.00

0

Insåg att även om jag är ledig idag så vill jag ha en dag hemma i värmen och då kan jag lika gärna sitta med en kopp te och prata med härliga människor! Så idag ett extrapass 18-19 och imorgon onsdag jobbar jag 10-13 samt 17-19. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Hälsningar från mig som tar en myskväll hemma! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke