Kan kärleken vara på framfart? Kärleksbudskap från mig/ Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Men vilket underbart veckoslut med vår och värme, så härligt!

Kortet jag valt för nuet och kommande vecka är; De Älskande! Kortet talar om att nu är det dags för kärleken att få ta plats eller att välja att släppa in just kärleken. Det kan vara en helt ny relation men också att man stärker, fördjupar en befintlig. Ofta har det varit lite oenighet innan man gör valet att satsa och gör det man måste för att uppnå en positiv förändring framåt.

Då kortet även handlar om val så kan det ibland vara ett val mellan två olika personer eller situationer. Kortet uppmanar dig att handla med hjärtat.

Energierna för nu är alla möjligheter att träffa just Hon/Han, just nu. Kortet kan också uppmana dig som skyddat dig från kärleken att våga göra val i kärlekens tecken. Kanske dags att våga börja dejta igen? Nu är exakt rätt tid!

Idag Tisdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se 18-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; ta hand om dig och njut av resten av dagen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke