Budskap från mig/ Monika 89# “Magikern” är det kort jag valt idag. På linjen 10-13 samt 16-19.00.

0

Idag väljer jag att dela några ord på vägen från Magikern. Detta kort visar att vi har allt vi behöver inom oss och även förmågan att skapa/koka i hop och lösa eller varför inte skapa nåt kreativt? Eller göra om nåt gammalt till nåt som känns nytt och fräscht? Kan handla om både tankar och fysiska saker eller situationer.

Magikern bemästrar över alla fyra element som jord, vatten, eld och luft och då detta kort visar sig så är det för att påminna att du har fått exakt allt du behöver i form av dig själv-bara att sätta igång och skapa! Plocka fram rätt redskap/element som situationen kräver. Finns ingen som är mer rustad för det än just du! Du behöver bara påminna dig själv ibland, lämna egot, rädsla och styr mot ditt mål!

Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl 10-13 samt 16-19.00, telefon :0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; njut av dagen och våren! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke