Budskap från till dig från mig/ Monika 89#/ Tarotguiderna.se. “It’s all good”. Samt när du kan nå mig idag/söndag!

0

Men vilket underbart väder vi fått! I alla fall hos mig i mellansverige! Njuter och hoppas du också gör det! I dag har jag dragit ett kort ur “Shamanic healing oracle” och inte vilket kort som helst heller! Utan det blev ett härligt kort utifrån varandet som jag ser det!

Kortet säger/visar att allt är exakt som det ska vara. Du är exakt där du ska vara, finns inget i nuet som inte är exakt där det ska vara. Du är bra/ok exakt där du är, du är i rätt utveckling, flöde eller i ditt rätta element. Även om vi ibland inte ser varför vi går genom vissa utvecklingsfaser, utmaningar mm så får vi svaret senare. Allt är, blev och kommer att bli för ditt högsta bästa! Så hantera livet här och nu från exakt den plats du står på och du, passa på att njuta av det underbara vädret!

Idag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl ; 10-11 samt kl: 16-19.00, tel: 09392959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke