Hej alla fina! Idag Onsdag finns jag “Monika”89# på plats 11-13 samt 17-19.00.

0

Dagen börja med teknikstrul från min tele och bredbandsleverantör. Men nu är jag på plats.

Idag delar jag en bild på några av mina kort och stenar. Beställde / fick hem nya i går (kan visst aldrig ha för många). Alltid kul att bekanta sig med nya lekar. Idag Onsdag är jag ” Monika” 89# i alla fall på plats till 13.00 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Jag är Medium, coach, terapeut, sierska, fjärrskådare, Tarotläggare och klarseende. Varmt välkommen! <3

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke