GLAD PÅSK! Från mig/ Monika 89#/ Tarotguiderna.se

0

Nu ser det ut som att ett av stegen mot våren förvekligas- det är Påsk! Hos mig en riktigt fin och solig dag och jag hoppas du också har eller får det!

I dag Fredag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl 11-13.00 sen tar jag lite påskledigt till söndag em. För att nå mig så ringer du; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika. Och du – njut av helgen!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke