Hej alla fina! Vill idag påminna om våren med mina vackra blommor! Idag torsdag finns jag “Monika” på plats kl:11-13 samt 17-19.00.

0

Just nu är det svårt att se vårens ankomst men den ÄR på väg! Snön smälter snart bort och våren kliver in med sin vindar. Men också sitt lynniga humör, så kanske är det vårens sätt att starta i år; med snö? Våren är ju trots allt lite lynnig. Jag vet bara att våren är här med stormsteg även om den är skymd för blogga ögat just nu.

Idag torsdag finns jag “Monika” på plats 11-13 samt 17-19, imorgon fredag 12-13 samt 16-19.00, Lördag 10-12 och 16-18.00, söndag 17-20.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika 89#.

Jag jobbar som Medium, sierska, fjärrskådare (söker djur), Tarotläggare, Terapeut inom beroende, life och relationer samt djurkommunikatör, medmänniska, healer samt klarseende. Så har du nåt du vill ha hjälp med så är du välkommen att ringa mig.

Ha en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke