En bild på mina vackra rosor som jag “Monika” 89#/Tarotguiderna.se vill dela med mig av.

0

Fick dessa vackra rosor i Lördags när jag fyllde år. Älskar dem och vill dela med mig av dem! Idag Måndag finns jag i alla fall på linjen 11-13 samt kl; 17-19.00 och ledig imorgon tisdag. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du vill du försöka nå mig när jag inte är inloggad eller bara veta när jag loggar in så skicka sms till; 71 440 och skriv “Monika” i meddelanderaden så får du ett sms när jag loggar in. Smart va?

Önskar dig en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke