Hopp om vår? Ja, lite i varje fall! Idag Torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se 18-19.00. Med budskap <3

0

Hoppas du också fått lite vårkänsla? Bilden är tagen från en av mina promenader där jag bor. Ett litet budskap på vägen mot våren om växande; det du inte kunde se i går har i dag vuxit ur “ingenting”. Eller ingenting kanske är förstadiet till förändring. I varje nytt beslut blir det nya resultat att vänta. Påminn dig om att stillastående också har en funktion medans kroppen lagrar energi åt att ta nya steg!

Idag torsdag på plats 18-19, fredag 11-13, lördag 10-11 och söndag 11-12 samt 18-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika 89#.

Välkommen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke