Abrakadabra-simsalabim…Idag Torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 11-13 samt 17-19.00.

0

Jag fick börja med att trolla fram lite vår…nä, om det vore så väl att jag kunde styra vädrets makter:) Det kan jag inte men hoppas kunna hjälpa dig i dina vardagsfrågor. Så behöver du ett Medium, Fjärrskådare, sierska, Tarotläggare, djurkommunikatör, Terapeut eller nån som lyssnar så finns jag på plats idag 11-13, 17-19. Imorgon Fredag är jag på plats 12-13 samt 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du-njut av början på våren och att det närmar sig dags att ställa om klockan till VÅR!

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke