Kommande veckas budskap i sifferform från mig “Monika” 89#/Tarotguiderna.se.

0

Vilken siffra väljer du (mellan 1-10)? Känn in vilken du dras till. Inte ditt favoritnummer eller nåt du brukar gilla utan just den du dras till just idag.

Sen kan du titta efter vad ditt val står för helt allmänt. Jag går inte in på färgerna idag men vill du och litar på din intuition så kan du försöka känna vad färgen förmedlar. Som t ex ; grönt-är en lugnande färg men vad säger färgen tillsammans med din siffra? Jag har tidigare skrivit om färger så det finns förklaringar bland mina inlägg om du vill fördjupa dig i färgerna. Mer ett tips från mig 🙂

Nu till siffrorna, kolla vad siffran du valt står för. Här är min förklaring fr 1-10:

  1. Nya inslag, uppslag, ny energi, nya tankar eller seger över gamla problem som nu tar en ny vändning. Det kan också handla om förändringar och nya faser i livet. Ny kreativitet. Överlag uppfattas kortet som positivt.
  2. Tvår kan stå för balans, jämvikt, healing men också en ny fas i en gammal relation, eller att man för den framåt på ett nytt sätt. Men tvåan står också för tvåsamhet/dualitet.
  3. Denna siffra anses “helig” då många religiösa figurer mm är tre i antal som t ex de tre vise männen. Men det har en mer vardaglig betydelse med så som att det för situationen eller dig tillförs kreativ energi, glädje i samband med andra människor.Men kan också handla om att utveckla en talang som exempel. Man har något att fira och det ofta med andra människor i samarbete eller fest.
  4. Detta nummer handlar mycket om stabilitet, att vila, att tillföra lika delar energi och vila. Ibland kommer kortet när man inte lyssnat på sin kropp, mer som en uppmaning att det är dags att göra just det. I t ex Tarotkort betyder talet olika beroende på vilket element som kortet symboliserar.
  5. Denna siffra är spännande utifrån att den också kan ha olika betydelser i Numerologi, Tarot, änglanummer mm men jag tolkar inte enbart utifrån nåt av dem men i stora drag så handlar kortet om vardagskänslor, småtvister, konflikt med sina egna tankar och känslor. Men det är också ett riktigt lyckonummer för många. Grunden är dock förändring och transformation.
  6. Åter ett balanserande siffra. Men siffran står också för det sjätte sinnet. Att ha en bild av något från förr som kanske måste förändras? Det kan också stå att hjälpen kommer, nu kan du lämna det gamla bakom dig. Siffran står också i många sammanhang för seger och framgång!
  7. Anses vara ett lyckonummer. Men också att se tiden an, sätta upp tydliga mål för att nå framgång i sin önskan. För personen kan kortet/siffran betyda att man inte riktigt haft tillit eller att man spretat väldigt i sina mål. Fatta beslut och styr!
  8. Kommunikationskortet nummer ett. Kanske får du ett mail, sms, samtal eller kontakt med nån beundrare, nåt du väntat på. Siffran har ofta ett besked och lyckligt slut med sig!
  9. Siffran kan stå för att man fastnat lite i gamla tankar, att det gått troll i nåt men den positiva sidan ger dubbelt upp med lycka och framgång.
  10. Åh, du har hittat nycklarna till din framgång. Ofta kan man kämpat för att skapa, ändra tankebanor, nya visioner och nu har du nått fram, full pott!

Vill du prata med mig i veckan som kommer så jobbar jag imorgon Måndag; 12-13, 17-19.00 och Onsdag 10-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika. Vill du få ett sms när jag loggar in? Då skickar du till 71440 och skriver “Monika” i meddelandet så får du ett sms när jag loggar in. Jobbar även torsdag-söndag men hänvisar då till schemat eller sms.

Och du; ta hand om dig och ha en fin vecka! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke