Hej alla fina! Idag delar jag “Monika” 89#/Tarotguiderna.se en bild på mina jättehyacinter!

0

Hade glädjen att ta med mig två små tjejer till skogen och plocka lite Videung. Köpte jättehyacinter i en grön nyans för att hälsa våren(?) välkommen. Men nu blev det vinter…kan dock njuta av buketten ändå!

Idag Onsdag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se kl: 10-13, samt 16-19.00. Imorgon Torsdag är jag på plats kl 17-19.00, Fredag 11-13.00. Söndag 16-19.00. Telenumret du ringer på är: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; du vet väl att du kan skicka ett sms till ; 72 440 och skriva “Monika” i meddelanderaden så får du ett sms när jag loggar in. Du kan också söka mig på det viset. Är jag ledig så loggar jag in om jag har möjlighet. Är på gång med ett nytt budskapsinlägg-så håll utkik!

Önskar läsare och kunder en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke