Hej alla fina! Delar med mig en bild av rosorna jag har på bordet just nu. Idag Torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00

0

Visst är de vackra? Älskar den rosa färgen som flirtar med den svaga gröna tonerna i rosen! Hos mig kom vintern åter på besök idag men ser inte ut som att vägarna blir snötäckta. Vill ha vår nu! Den som väntar på nåt gott….

Denna vecka jobbar jag idag Torsdag kl:17-19.00, Fredag 11-13.00 och Söndag 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Vi hörs om vi hörs och oavsett- ha en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke