Hej alla fina! Idag Måndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00. Tänkvärt budskap:

0

Är det fler än jag som njuter av att ljuset är tillbaka? Visst stormar det på ute men det är lite ljusare varje dag. Jag älskar att slippa det ständiga mörkret.

Idag vill jag påminna om hur stor roll våra tankar har. Om vi tänker i gamla invanda och negativa banor så är det den verkligheten vi fortsätter att attrahera. Attraktionslagen levererar efter dina önskemål. Så för att få en positiv effekt så måste vi byta ut tankar som inte längre gynnar oss. Så mitt ordspråk som jag alltid kommer tillbaka till är: Som du tänker-så blir det!

Själv behöver jag också påminnas ibland när tankarna går på auto repeat att formulera om mina tankar. Vill du veta mer om attraktionslagen eller har andra frågor så är jag/ Monika på plats idag kl: 17-19.00. Välkommen att ringa :0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ha en fin dag och kram från mig! / Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke