Hej alla fina! Vill dela med mig av mina fina tulpaner fr/ Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Kan det bli mer vårigt?

0

Delar med mig en bild på Tulpanerna jag fick av mina barn i helgen, en riktig färgklick. Idag Söndag kommer jag “Monika”att jobba på Tarotguiderna.se kl 16-18.00, tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. I veckan som kommer så jobbar jag den tid jag har på schemat med ev små förändringar. Vill du ha ett sms när jag loggar in? Smsa: 71 440 och skriv “Monika” i meddelandet så får du ett sms när jag loggar in. Och du; njut av helgen och kram från mig!

Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke