Hej alla fina! Idag Onsdag har jag “Monika”89# valt att dela en Buddahbild för mitt budskap:

0

Tänker att bilden får vara en påminnelse när livet rullar på lite snabbt, eller även när det känns som det står still. Det står dock sällan still, det händer ofta något innanför vårt sinne som vi inte alltid är helt medvetna om. Det kan vara en process att skapa nya tankar, energi, vila-landa för att kunna styra mot nya mål med ny fräsch energi.

Så har du ett mål, sätt upp det, låt saker och tankar falla på plats och känns sinnet inte i balans så vänd dig inåt, stäng av bruset utifrån som kan vara vad andra behöver, tror eller känner. Nu ska du lägga fokus på det just DU brinner för. Ett steg i taget mot ditt mål, litet som stort!

Idag Onsdag finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00 och imorgon torsdag 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Sköt om dig så länge. Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke