Hej alla fina! Idag Onsdag delar jag Monika 89#/Tarotguiderna.se ännu en av mina Amaryllisar!

0

Det är den sista jag har hemma så njuter av den så länge det varar. Hoppas Januari börjat snällt? Hos mig lite vårväder med regn och blåst men hoppas på väderbyte snart. Idag Onsdag finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se kl: 10-13 samt 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Ps, imorgon Torsdag finns jag på plats 17-19.00.

Ta hand om dig så hörs vi ! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke