Hej alla fina! Idag Torsdag delar jag “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se ett kort budskap: Uppskjutande

0

Detta kort passar lite extra bra i början på året. Och kortet förmedlar att saker man förhalat, skjutit på eller förträngt nu kan tas om hand med ny energi!

Något inom dig inser att nuet är den tid vi lever i. Till uppskjutandet hör ju att man tänker “tar det en annan dag, en annan vecka” Men det finns ingen bättre tid för det än just nu! Energierna ligger rätt för dig och kommer hjälpa dig på vägen. Du behöver bara bestämma dig att : nu ska det ske! Det kommer att gå bra och ett par kilo hoppar loss från dina axlar och din energi. Så vad du än skjutit på så är tiden inne nu!

Idag Torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 11-13 samt 17-19.00. Fredag 12-13 samt 16-18.00. Tel:0939-2959 eller “fast pris” 30 min: 0939-2956 om du har nåt som tar lite längre tid.

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke