I dag vill jag “Monika” 89# önska alla kunder och läsare ett gott Nytt År 2023!

0

Hos mig blev det rena vårvindarna så här årets sista dag. Kanske naturen ännu kan ändra sig några gånger till innan ny årstid står fast 🙂 Jag kommer fira Nyåret med en bit mat på restaurangen runt hörnet med en vän. Träffade mina barn och barnbarn igår. Hur firar du?

Hoppar in en extratimme idag Nyårsafton kl: 11-12.00 om du har frågor om kommande år eller vad du nu vill prata om. Sen är jag tillbaka på Nyårets första dag/ Söndag kl: 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och Nu; gott Nytt År!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke