Hej! Idag Torsdag finns jag “Monika” 89# På Tarotguiderna.se. kl:17-19.00.

0

Gissar att de flesta förbereder sig för Nyår och har fullt upp? Vill ändå påminna om att pausa mellan varven och ta hand om dig. Delar med mig blommor som påminner mig om den ljusare tid vi är på väg mot. För snart är det vår!

Jag är Medium, Terapeut- beroende, coach, sierska, medmänniska och Tarotläggare så inga frågor är konstiga i min värld. Så vill du språka med mig så är jag på plats 17-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Kram och sköt om dig så länge! / Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke