God fortsättning från mig “Monika” 89# Tarotguiderna.se. På plats idag Måndag annandagen : 10-13 samt 17-19.00.

0

Hoppas Julen varit fin? Den pågår för fullt även idag men gissar många med mig är rätt “mätta” efter allt firande:) Själv firade jag med mina barn, familj och barnbarn diverse fyrbenta kattdjur mfl. Dotra min hade skapat fantastiskt Julbord. Nyintagen och vacker gran fick vi också njuta av! Idag blandar jag med lite fysisk rörelse och sittande då jag är på Tarotguiderna.se. Vill du ringa mig så når du mig “Monika” 89# på Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; njut av resten av helgen!

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke