I dag vill jag Monika 89#/Tarotguiderna.se önska alla en riktigt god Jul!

0

Önskar Julen men inte baksidan av den, mycket stress för nåt som borde vara samvaro, ro och återkoppling. Men önskar alla en fin Jul oavsett hur ni firar eller inte. Bilden från mitt hem/ min privata. Själv har jag små förändringar i mitt schema för Julfirande. Idag Fredag 23/12 jobbar jag 12-13 och 17-19 och ledig Julafton, tillbaka på söndag Juldagen 10-12 samt 16-19.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och du; njut av Julen och ta hand om dig! JulKram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke