Hej alla fina! I dag Onsdag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se kl: 12-13 samt 17-19.00.

0

Gissar de flesta håller på med Julförberedelser och stressar och far. Tänkte denna vackra bild kan skapa ett lugn, jag älskar den i dess enkelhet! Vill du nå mig idag så kan du förutom att ringa även se min presentation på hemsidan. Jag är ett Medium men har flera andra färdigheter med. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Har tagit lite ledigt Delar av torsdagen och hela Julafton men i övrigt finns jag på schemat.

Och du, ha en underbar dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke