Hej alla fina! I dag söndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se. Kl: 16-19.00.

0

Delar med mig ännu en bild på en av mina Amaryllisar-älskar dem! Och oj vad tiden går fort! Det är redan den tredje Advent, Jul inom en vecka! Älskar Julen men ser också fram emot ljusare tider då det nu börjar ett steg i taget att bli vår (vårvinter).

Idag finns jag på telefonnummer: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och du tänk på att hitta andningsutrymme och inte stressa så mycket för att fira Julen!

Imorgon Måndag är jag på plats på samma nummer 11-13 samt 17-19.00.

Ha en fin Fjärde Advent! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke