Idag Måndag Finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se 11-13 samt 17-19.00. Kortet på bilden är 8 i stavar.

0

Kortet står för kommunikation i alla former men kan också betyda kommunikation med ett lyckligt slut. Nåt till är på väg att hända nu och det med fart. Stavar hör till elementet eld och eld innebär i sig ofta fart, nya tankar, beslut eller kreativa uppslag. Och idag kommunicerar jag via tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Nästa gång jag jobbar efter dessa tider är på Onsdag 10-13 samt 16-19.00

Ha en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke