Hej alla fina! I morgon Lördag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se. Kl 10-12.00.

0

Jag delar med mig ännu en bild av en av mina Amaryllisar-man kan aldrig ha för många! Imorgon ska jag bara jobba 10-12, har tagit ledigt min eftermiddagstid. Ni får ha överseende till att hesheten har gått över i hosta men ett par timmar ska nog gå bra är ju inte febrig eller så. Och numret du ringer är ; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”.

Och vad du än gör-njut av helgen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke