Idag kamperar jag/ Monika 89# på Tarotguiderna.se med katta som i vanlig ordning placera sig som objekt, bredvid det verkliga.

0

Jag eller ska jag säga vi? Finns i alla fall tillgängliga i kväll Torsdag 17-19. Den lilla grå brukar inte tillföra så mycket mer än att hon verkar dyka upp vid samtal med healing. Så hon är min lilla healingkatt. Ni får dock nöja er att prata med mig i första hand. Tel.: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och imorgon fredag finns jag tillgänglig 12-13 samt 16-19.00.

Ta hand om dig i kylan och ha en fin dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke