Hej alla fina! Idag Måndag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00

0

Delar min bild på andra Advent i mitt kök. Idag blir det lite Julpyssel och jobb på Tarotguiderna.se. Vill då nå mig ikväll så ringer du 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Jag är medmänniska, Sierska, Medium, fjärrskådare och har universitetsutbildning inom psykologi och psykiatri. Jag är också klarseende, så fråga mig om du vill att jag känner på fri hand.

Ha en toppendag och ta hand om dig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke