Önskar alla en fin andra Advent! Jag “Monika” 89# finns idag söndag på Taroguiderna.se kl 16-17.00

0

Delar med mig en bild av mitt köksbord/arbetsyta, det är ju andra Advent idag! Jag vill såklart att ni ringer mig men vill “varna” för en ganska hes variant av mig i dag. Så mitt schema kanske inte stämmer, skulle jobba 16-19 men jobbar så länge rösten bär. Kan vara bra att veta om det blir snabba ändringar. Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig Monika 89#.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke